Kai kayu Anticorrosive Treatment tank - Cina Qingdao mesin Steady

Kai kayu Anticorrosive Treatment tank

Pondok Description:

Product Application Wood is a kinds of biological organisms, it has good characteristics, is a more like the green natural products, but the wood is very easy to suffer from termites and other damage and lose commercial value. However, the special anti-corrosion preservation treatment of wood can make up for this defect, and prolong the service of the wood.  In a closed environment, certain concentration of corrosion resistance, fire resistance, dyeing liquid after vacuum, high pressure, ...


  • FOB Harga: US $ 12000-40000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aplikasi produk

    Kai mangrupakeun rupa organisme biologis, eta boga ciri alus, nyaéta leuwih kawas di produk alam héjo, tapi kai pisan gampang sangsara tina rinyuh jeung karuksakan sejen tur leungit nilai komersial. Sanajan kitu, nu husus anti korosi perlakuan pelestarian kai bisa nyieun up for cacad ieu, sarta manjangkeun ladenan kai. 

    Di lingkungan katutup, konsentrasi tangtu lalawanan korosi, résistansi seuneu, dyeing Cairan sanggeus vakum, tekanan tinggi, frekuensi, tekanan frékuénsi kana kai ka pedalaman sél, sahingga ka efek anti korosi, mildew, renget, anti rinyuh jeung retardant seuneu, dyeing jsb 

    Kai tank perlakuan anticorrosive nyaeta perlakuan pangawét kai, nya éta prosés nu kritis di ring a, pausahaan nurutkeun ngolah kai domestik sarta pamakéan. Produksi nyaéta spésifikasi béda tina kai tank pangawét, sadaya-buleud, tilu diménsi minuhan paménta customer pikeun rupa anti korosi. 

    Kualitas luhur kai impregnation pelestarian tan k  boga rarancang ci sarta lumrah struktural, operasi basajan, fungsi canggih, versatility kuat, kapasitas ngolah kai, Pilihan parabot, waktos kerja bantu anu ditémbak, efisiensi tinggi, ngadaur mulang kimia, ongkos produksi low, sarta henteu ngotoran lingkungan. 

    spésifikasi
    Volume (m³)
    Hiji TIME ngubaran volume (m³)
    Tekanan (kg / ㎡)
    vakum gelar
    DN1000 * 8000MM
    6,8
    3,6
    16
    0.098MPA
    DN1200 * 8000MM
    9,6
    5.6
    16
    0.098MPA
    DN1400 * 8000MM
    13,1
    7,2
    16
    0.098MPA
    DN1500 * 8000MM
    15,6
    8,6
    16
    0.098MPA
    DN1600 * 8000MM
    17
    10,2
    16
    0.098MPA
    DN1800 * 8000MM
    21,6
    15
    16
    0.098MPA
    DN2000 * 8000MM
    27
    17
    16
    0.098MPA
    DN2400 * 8000MM
    40
    25
    16
    0.098MPA

    kai-anticorrosive-tank kai-anticorrosive-tank2 kai-masak-tank kai-masak-tank1 kai-impregnation-tank kai-impregnation-tank1 kai-modifikasi-tank2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !