Cai mandi semprot Susu Pasterization Mesin - Cina Qingdao Steady mesin

Cai mandi semprot Susu Pasterization Mesin

Pondok Description:

Mesin pasterization cai mandi dijieunna tina kualitas luhur SUS304 steel.The stainless steel bolong sabuk nyaeta kakuatan tinggi na élastisitas low, teu gampang pikeun deform tur pamaliharaan gampang. Temperatur jeung speed nyaeta adjustable nurutkeun sarat téhnologi produksi. Mesin jalan anu lancar. Produksi pasterization teu ukur ditingkatkeun efisiensi sterilization tapi ogé direngsekeun masalah sterilization lengkep tur henteu rata nu disababkeun ku tingkat otomatis low. Produk ...


  • FOB Harga: US $ 20000-50000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Cai mandi mesin pasterization dijieunna tina kualitas luhur SUS304 steel.The stainless steel bolong sabuk nyaeta kakuatan tinggi na élastisitas low, teu gampang pikeun deform tur pamaliharaan gampang. Temperatur jeung speed nyaeta adjustable nurutkeun sarat téhnologi produksi. Mesin jalan anu lancar.

    Produksi pasterization teu ukur ditingkatkeun efisiensi sterilization tapi ogé direngsekeun masalah sterilization lengkep tur henteu rata nu disababkeun ku tingkat otomatis low.

    Garis produksi adopts téhnologi pasterization. Lumaku pikeun sayuran pickled, produk daging-hawa tiis, kécap produk kacang susu, ager sarta kadaharan lianna sarta inuman-hawa tiis sterilization.

    Lamun para nasabah hoyong langsung paking produk, urang tiasa nyambungkeun garis drying hawa beresih mun eta.

    Cai-mandi-pasterization

    Cai-semprot-pasterization

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !