Sayur jeung buah Washer - Cina Qingdao mesin Steady

Sayur jeung buah Washer

Pondok Description:

The sayur sarta buah Washer awakna utama dijieunna tina kualitas luhur SUS304 stainless steel. mesin minuhan standar ékspor dahareun nasional. Kamampuh mesin cuci téh badag, sarta kualitas cuci téh alus bari tanpa ruksakna bahan baku. Simkuring boga rupa béda tina mesin pikeun minuhan kaperluan cuci bungbuahan alus jeung sayuran, bahan dahareun impurity tinggi, produk cuci teuas. mesin bisa dipaké kalawan mesin cuci tabung sabuk na bolong mesin cuci sabuk babarengan pikeun ...


  • FOB Harga: US $ 6000-30000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    The sayur sarta buah Washer awakna utama dijieunna tina kualitas luhur SUS304 stainless steel. mesin minuhan standar ékspor dahareun nasional.

    Kamampuh mesin cuci téh badag, sarta kualitas cuci téh alus bari tanpa ruksakna bahan baku.

    Simkuring boga rupa béda tina mesin pikeun minuhan kaperluan cuci bungbuahan alus jeung sayuran, bahan dahareun impurity tinggi, produk cuci teuas. mesin bisa dipaké kalawan mesin cuci tabung sabuk na mesin cuci bolong sabuk babarengan pikeun meunang kualitas luhur cuci.

    sayur-washer3 sayur-washer4 sayur-washer5 sayur-washer6 sayur-washer7

     

    sayur-washer8


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !