Tilu Pot Parallel Tipe Food Processing Retort Mesin - Cina Qingdao mesin Steady

Tilu Pot Parallel Tipe Food Processing Retort Mesin

Pondok Description:

Fitur tina tilu pot tipe paralel mesin ngolah dahareun retort: ​​hawa mimiti High, sabab cai sterilization geus preheated. Jadi waktu sterilization nyaeta pondok, kualitas produk anu ogé ditangtayungan. Dua kaléng geus sterilized dina waktos anu sareng, nyimpen uap na shorten waktu sterilization. Ieu hususna alus dina keur pakét fleksibel, pakét badag, penetrasi panas téh gancang, pangaruh sterilization téh alus. hemat energi ngajadikeun steril daur ulang cai, nyimpen uap. Panas di ...


  • FOB Harga: US $ 10000-45000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C c
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur tina tilu pot tipe paralel mesin ngolah dahareun retort:

    suhu luhur mimiti, sabab cai sterilization geus preheated. Jadi waktu sterilization nyaeta pondok, kualitas produk anu ogé ditangtayungan.

    Dua kaléng geus sterilized dina waktos anu sareng, nyimpen uap na shorten waktu sterilization.

    Ieu hususna alus dina keur pakét fleksibel, pakét badag, penetrasi panas téh gancang, pangaruh sterilization téh alus.

    hemat energi ngajadikeun steril daur ulang cai, nyimpen uap.

    Sebaran panas nyaéta evenness, kualitas produk anu gampang pikeun ngadalikeun.

    tilu-pot-retort-mesin-parameter

    ganda-lapisan-pot-parameter

    dua-parallet-pot-sterilizer-parameter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !