Karét Bahan Baku motong Mesin - Cina Qingdao mesin Steady

Karet atah Bahan motong Mesin

Pondok Description:

Pedaran produk Dianggo karét mesin motong bahan baku nyaeta salah sahiji alat nu paling dipaké dina bahan baku processing.It utamana dipaké pikeun motong karét alam, karét sintétik, jeung bahan plastik séjén kana buah leutik, nu nyugemakeun sarat nu. Ogé, éta merenah bisa dipasang deukeut mixer karét. pitur struktur mesin motong karét Ieu struktur basajan, desain lumrah jeung operasi merenah. Ieu utamana diwangun ti motong péso, pigura, silinder, lomba ngeunaan rub atah ...


  • FOB Harga: US $ 3200-6000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

     pamakéan

    Karét mesin motong bahan baku nyaeta salah sahiji alat nu dipaké dina bahan baku processing.It utamana dipaké pikeun motong karét alam, karét sintétik, jeung bahan plastik séjén kana buah leutik, nu nyugemakeun sarat nu. Ogé, éta merenah bisa dipasang deukeut mixer karét.

    fitur struktur

    mesin motong karét Ieu struktur basajan, desain lumrah jeung operasi merenah. Ieu utamana diwangun ti péso motong, pigura, silinder, lomba ngeunaan karét atah jeung system.It hidrolik adopts kadali klep unloading nyimpen énergi.

    The mat panyalindungan kalungguhan anu dipasang dina péso motong ngajaga ujung motong knife.When digawé, nahan karét atah sahandapeun péso motong sarta motong kana buah leutik cocog pikeun karét campur kode ku presser tina silinder minyak hidrolik.

    parameter teknis

    model

    XQL-80

    XQL-125

    XQL-160

    XQL-240

    XQL-400D

    XQL-50W

    Lebar (mm)

    660

    760mm

    1500

    860

    860

    660

    Stroke (mm)

    660

    660

    1100

    660

    660

    300

    kuantitas cutter

    1

    1

    1

    2

    2

    1

    tekanan silinder minyak (KN)

    80

    125

    160

    240

    400

    50

    waktos karét perjalanan motong (S)

    14-18

    16-18

    14-18

    16-20

    16-20

    8-10

    kakuatan motor (KW)

    5,5

    5,5

    7,5

    11

    15.

    4

    Gemblengna dimensi (L * W H *)

    1800 * 500 * 2150

    1800 * 500

    * 2150

    2840 * 500

    * 3050

    2000 × 700

    x2400

    2000 × 700

    x2400

    1600 * 1000 *

    1300

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !