Karét Produk Vulcanizing tank - Cina Qingdao mesin Steady

Karét Produk Vulcanizing tank

Pondok Description:

Produk Aplikasi karét tank produk vulcanizing utamana dipaké pikeun curing produk karét vulkanisasi. Produk karét tiasa sambungan kabel karét, sapatu karét, selang karet, roller karét, tape napel, sabuk karét, cocok cai karét, bal karét, pinding karét, retread ban heubeul, desulphurization karét reclaimed na SBR thermoplastic résin; anti korosi, perlakuan impregnation anti deformasi, kadaharan jeung ubar tradisional Cina pikeun ngaleungitkeun (sono) baktéri, benang, mane, soc ...


  • FOB Harga: US $ 7000-40000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aplikasi produk

    produk karét tank vulcanizing utamana dipaké pikeun curing produk karét vulkanisasi. Produk karét tiasa sambungan kabel karét, sapatu karét, selang karet, roller karét, tape napel, sabuk karét, cocok cai karét, bal karét, pinding karét, retread ban heubeul, desulphurization karét reclaimed na SBR thermoplastic résin; anti korosi, perlakuan impregnation anti deformasi, kadaharan jeung ubar tradisional Cina pikeun ngaleungitkeun (sono) baktéri, benang, mane, kaos kaki stereotypes panas, sudut kurban jeung modifikasi tulang-tekanan tinggi, degreasing, hidrolisis rupa-rupa bulu, produk aluminium oksidasi. Ogé dipaké pikeun bahan karbon, bahan asbés gesekan, gips jeung produk na, sarta bahan lianna autoclave, goreng, dipping, drying. Kadua bagian tina konsep desain tube karét vulcanizing tank. 1, The karét vulcanizer alam manusa! (Madhab kapinteran, reflecting rahayat-berorientasi design) 2, kaamanan! (Luyu kalayan: GB150-2011 "standar manufaktur wadah tekanan", ISO9001: Sistim sertifikasi 2008 kualitas, desain sertifikasi HACCP kaamanan pangan, pabrik) 3, The vulcanizer karét téh dipercaya! (Pamilihan bagian brand dunya-renowned,) 4, The vulcanizer karét nyaéta hemat energi! (Leungitna Suhu, listrik, hawa dikomprés, konsumsi waktu opat lumrah, kalawan optimasi) 5, karét Vulcanizer nyaéta penampilan geulis, novél, kompak, basajan! Bagian katilu tina tube karét design tank vulcanizing, dadasar manufaktur Produk luyu ketat ku "peraturan kapasitas" na GB150-98, GB151-98 ditampa manufaktur baku, informasi jaminan nasional jeung integritas dokuméntasi téknis.

    Fitur utama

    Parameter teknis ngeunaan vulcanizing tank tube karét.
    Proyék Pedaran
    curing tank diaméterna / panjangna tube / kapasitas pinuh 1500 mm / 3000mm / 5.3m3
    Desain tekanan 1.0Mpa
    The tekanan kerja maksimum nyaéta 0.8Mpa
    Suhu operasi maksimum 180 ℃
    Jumlah dipasang kakuatan ngeunaan 64KW
    tegangan suplai Power 380V
    Pot awakna Q345 bahan
    ketebalan témbok tina tank awakna 12mm
    Jilid 4200 * 1700 * 2000
    Beurat ngeunaan 3 ton
    Bagéan 6 curing tank fasilitas ancillary (-dipiboga pamaké)
    modél Kandungan
    Air compressor exhalation: 0.6m3 / mnt
    Bagéan 7: Ciri tina tank vulkanisasi
    ◆ kontrol otomatis listrik ,
    ◆ éléktronik, mékanis ganda panyalindungan leuwih-tegangan.
    ◆ mékanis ranté kaamanan.
    ◆ éléktronik koreksi hawa simpangan.
    ◆ leuwih-hawa panyalindungan otomatis éléktronik.
    ◆ hawa anomali alarm.
    ◆ kontrol tekanan kontak listrik
    ◆ otomatis uap palu silencer.
    ◆ bédana suhu antara titik tina pot (distribusi panas) ± 0,5 ℃.
    ◆ kadali hawa calakan, kontrol hawa akurasi dina ± 0,5 ℃.
    Produk karét, kayaning karét, vulkanisasi, reclaimed karét desulfurization, SBR palastik thermoplastic; awi carbonization degreasing, karét, karét, karét, karét, seuneu Kai, renget, anti korosi, anti deformasi impregnation, kadaharan jeung ubar Cina proprietary kaluar (sono) baktéri.

    karét-vulcanizing-tank-loading-wadahna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !