Karét granule pellets Extruder Line - Cina Qingdao mesin Steady

Karét granule pellets Extruder Line

Pondok Description:

Aplikasi: The karét pellets granule extruder dipaké pikeun nyieun granules karét / atawa disebut pellets. Garis pellets karét extruder ngawengku: banbury kneader pikeun Pergaulan karét atawa bahan plastik, anu conveyor angkat pikeun otomatis angkutan bahan dicampur kana Hopper nu extruder karét, anu extruder karét lajeng extrude nu pellets / guanule kaluar ngaliwatan sakabehna paeh tina liang sakumaha per diaméter miharep.


  • FOB Harga: US $ 110000-125000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    aplikasi:

    The karét pellets granule extruder dipaké pikeun nyieun granules karét / atawa disebut pellets.

    Garis pellets karét extruder ngawengku: banbury kneader pikeun Pergaulan karét atawa bahan plastik, anu conveyor angkat pikeun otomatis angkutan bahan dicampur kana Hopper nu extruder karét, anu extruder karét lajeng extrude nu pellets / guanule kaluar ngaliwatan sakabehna paeh tina liang sakumaha per diaméter miharep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !