Pin Laras Tiis Feed karét Extruder Mesin - Cina Qingdao mesin Steady

Pin Laras Tiis Feed Mesin karét Extruder

Pondok Description:

PIN-laras tiis Feed karét EXTRUDER 1 Béda huluna Tonjolan anu dilarapkeun ka extrude rupa satengah rengse products.Available karét dina sirah lempeng, sirah kembangan, sirah Palang, sirah Jalur Tonjolan na sirah strainer. 2 laras The diwangun ku sababaraha zona. Dina zong dahar, slot spiral dianggo ku gulungan sisi pikeun ningkatkeun pidangan nyoco kamampuhan. Dina plastication na Tonjolan zona, angka béda tina pin anu laras fitted.The téh ngeunaan struktur logam duaan jeung bosen circumferenti ...


  • FOB Harga: US $ 15000-80000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao, CNF, CIF ogé katampa
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    PIN-laras tiis Feed karét EXTRUDER

    1 Béda huluna Tonjolan anu dilarapkeun ka extrude rupa satengah rengse products.Available karét dina sirah lempeng, sirah kembangan, sirah Palang, sirah Jalur Tonjolan na sirah strainer.

    2 laras The diwangun ku sababaraha zona. Dina zong dahar, slot spiral dianggo ku gulungan sisi pikeun ningkatkeun pidangan nyoco kamampuhan. Dina plastication na Tonjolan zona, angka béda tina pin anu laras fitted.The téh ngeunaan struktur logam duaan jeung bosen circumferentially.
    3 The bahan screw adopts 38CrMOALA baja alloy, sanggeus quenching na tempering, shaping, kualitatif, precision grinding, beungeut nitriding semprot bimetal, polishing, jeung sajabana, jeung fitur of precision tinggi, korosi tinggi preventif, maké tinggi tahan. Kahirupan layanan screw nyaeta ganda berkepanjangan.

    bahan nu geus: 38CrMOALA

    Gelar watek : HB240 ° ~ 280 °

    Nitriding teu karasa : HV850 ° ~ 1000 °

    Nitriding Deepness : 0,45 ~ 0.7mm

    Nitriding Brittleness : ≤Grade Ⅱ

    Tamansari Roughness : Ra0.4

    Screw Straightness : 0.015mm

    Teuas Chrome Plating sanggeus Nitriding : ≥900HV

    Chrome ketebalan : 0.05 ~ 0.10mm

    Alloy Dua-fase : HRC56 ° ~ 65 ° ( nikel-base alloy )

    Galunggung Deepness : 1,5 ~ 2.0mm

    4 The gears di reducer nu dijieun tina baja alloy, huntu pisan teuas.

    Gearbox kalawan aci kaluaran kerung keur screw cooling najan usaha Rotary Joint.
    5 Élmu sarta sarta sistem cooling: manaskeun paeh (kapang hawa controler).
    6 Speed Constant atanapi Variable speed drive sakumaha per sarat husus.

    Motor: frequency kontrol speed motor atawa DC motor.
    7 The kaunggulan tina mesin teh kaasup hasil plastication hadé, kamampuhan Tonjolan luhur, suhu handap karét kaluar jeung kerja mulus, operasi gampang jeung perawatan.
    8 Ieu lega dipaké dina extruding selang karet, tabung karét, sepré karét, liner batin, anjing laut, sambungan kabel kawat, malapah, ban kembangan, témbok sisi ban, ogé dipaké pikeun nyadiakeun karét pikeun ukuran calender leutik.

    Parameter teknis model utama:

    model

    barang

    XJD-90 XJD-120 XJD-150 XJD-200 XJD-250
    screw dia mm 90 120 150 200 250
    L / D Rasio 12-14 12-14 16 12-18 12-18
    speed Max.Screw r / mnt 60 55 45 33 26
    Hopper mm 130 * 100 164 * 130 220 * 130 260 * 180 310 * 220
    Baris QTY tina pin 8 10 10 12 12
    Pin QTY unggal baris 6 6 8 10 12
    Sasayogian tanaga 380V / 50HZ 380V / 50HZ 380V / 50HZ 380V / 50HZ 380V / 50HZ
    kakuatan KW 75 90 220 220-355 355-480
    Zone sirkulasi cai panas 4 4 4 4 4
    Total power of hot water

    pemanasan sirkulasi

    KW 32 32 44 48 48
    kapasitas Kg / h 250-360 600-900 1000-1500 1600-2600 ~ 3000
    Gemblengna dimensi L mm 2570 3010 4000 7250 7980
    W mm 1335 1320 1810 2100 2400
    H mm 1500 1855 1620 2035 2090
    ngeunaan beurat t ~ 4,5 ~ 6 ~ 7,25 ~ 12 ~ 17

    Upami Anjeun gaduh sarat husus Anjeun, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami. Simkuring oge ngaropea mesin salaku per kabutuhan husus Anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !