Pickled sayur Processing Mesin Line - Cina Qingdao mesin Steady

Pickled sayur Processing Mesin Line

Pondok Description:

The Pickled Vegetable Processing Machine Line is used to make pickled vegetable. It’s suitable for needle mushroom, kelp, mustard, mustard head, turnip ect. pickled vegetable processing.  


  • FOB Harga: US $ 10000-80000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sayur Processing Mesin Line anu Pickled ieu dipaké pikeun nyieun pickled sayur.

    Ieu cocog pikeun supa jarum, kelp, mustard, sirah mustard, turnip ect. pickled processing sayur.

    pickled-sayur-processing-garis

    braised-pangan-processing-garis

    akuatik-pangan-processing-garis

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !