2018 ngembangkeun mesin karét Cina

Ti bottoming kaluar dina 2016, industri mesin karét Cina urang terus ningkatkeun dina 2017, tumuwuh kalayan ganda-angka dina pendapatan jualan, ngaronjat penting dina earnings ékspor, sarta jadi pinunjul dina Profitability perusahaan. Numutkeun insiders industri, pausahaan ban domestik jeung luar nagri aktip investasi, jeung paménta pikeun mesin karét, hususna-precision tinggi mesin karét calakan, ieu ngaronjatkeun. Ieu diperkirakeun yén Industri mesin karét Cina urang sacara resmi baris asupkeun saluran luhur di 2018.
sharing jualan karét mesin usaha 'ngaronjat sacara signifikan
Nurutkeun statistik ti mesin karét anggota profésional Cina Kimia Equipment Association, dina 2017, 24 usaha mesin karét utama peuntas nagara kahontal sharing jualan tina 7,735 milyar yuan, paningkatan 11,3%. Ku analogi, anu sharing total jualan industri mesin karét Cina di 2017 diperkirakeun ngahontal 10,65 miliar yuan, paningkatan 10,9%. Ieu kanaékan sataun-on-taun munggaran di sharing jualan Industri saprak 2015.
Dina 2017, laju operasi sakabéh usaha mesin karét Cina urang ieu kawilang luhur, jeung bagi hasil jualan kalolobaan usaha ngaronjat. Diantara 24 pausahaan surveyed, aya 15 pertumbuhan jualan sharing, 8 declines, sarta luhureun 10 revenues jualan éta 6,54 miliar yuan, akuntansi pikeun 61,4% ti total pendapatan jualan, sarta konsentrasi Industri ngaronjat ku 0,7%. Kuat sarta kuat.
Nyata ditingkatkeun Profitability
Henteu ngan geus sharing jualan kahontal pertumbuhan penting, tapi kauntungan industri mesin karét Cina urang ogé geus ngaronjat sacara signifikan dina 2017 dibandingkeun jeung taun ka tukang, sarta Profitability industri urang geus ngaronjat sacara signifikan.
Hal ieu dipikaharti yén 24 usaha mesin karét téh sadayana ngajadikeun kauntungan positif, sarta akun usaha pertumbuhan kauntungan keur mayoritas. Dina sababaraha hal, di Profitability pausahaan mesin karét didaptarkeun tos ningkat nyata. Contona, dina 2017, pausahaan kahontal untung tina ampir 93 juta yuan, sedengkeun di 2016 ieu leungitna 770 juta yuan.
Numutkeun analis industri, gaya nyetir pikeun tumuwuh kauntungan utamana kanaékan pesenan jeung perbaikan margin kotor produk. Sanajan kitu, eta sia noting yén harga bahan baku geus risen sharply, nu geus ngurangan margins kauntungan.
Ékspor of devisa ngaronjat sacara signifikan
Numutkeun statistik, di 2017, nilai pangiriman ékspor 24 usaha mesin karét di Cina éta 1,836 milyar yuan, nepi 32,3% sataun-on-taun. Ku analogi, mangka estimasi yén nilai ekspor total industri mesin karét Cina urang bakal ngahontal US $ 360 juta dina 2017, hiji nambahan taun-on-taun 20%.

Numutkeun analis industri, tumuwuhna earnings devisa tina ekspor utamana alatan kanyataan yén pausahaan ban Cina urang geus direspon jeung AS "oposisi ganda" na pabrik ban ngadeg di Amerika Serikat jeung Asia Tenggara. Paménta pikeun mesin karét geus ngawangun hiji klimaks leutik. Dina hadir, nu minat pausahaan ban Cina pikeun ngawangun pabrik luar negeri terus ferment. Numutkeun statistik awal, leuwih ti 10 proyék ban anu dimimitian atawa rarancang pikeun ngamimitian. Sajaba ti éta, investasi pasar ban internasional stabil ngandung, jeung aya deui proyek investasi ban di Benua na Bridgestone, nu ogé ngaluarkeun hiji yayasan pikeun ékspor mesin karét di Cina. industri ekspektasi nu ékspor mesin karét Cina urang baris nuluykeun pikeun ngaronjatkeun dina 2018, jeung gelar tina internationalization bakal salajengna ningkat.


waktos pos: Aug-24-2018
WhatsApp Online Chat !