Panas Feed karét Extruding Mesin - Cina Qingdao mesin Steady

Panas Feed Mesin karét Extruding

Pondok Description:

Detailed Product Description Hot feed rubber extruder is widely used in rubber factories. The machine can be fed hot rubber directly. The hot feed rubber extruder can be used after rubber mixing mill, or after a rubber banbury mixer. The hot feed rubber extruder machine can be used to extrude rubber sheet, rubber strips, rubber hose/pipe, and other rubber profile through special shape mold. Models for Choice: Type and spec. XJ-65 XJ-85 XJ-115 XJ-150 XJ-200 XJ-250 Screw dia.(mm) 65 85 115...


  • FOB Harga: US $ 12000-40000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao, Cina
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Lengkep Pedaran Produk

    Panas extruder karét feed téh lega dipaké di pabrik karet. mesin bisa fed karét panas langsung.

    The feed panas extruder karétbisa dipaké sanggeus ngagiling karét campur kode, atawa sanggeus hiji mixer karét banbury.

    The feed panas extruder karétmesin bisa dipaké pikeun extrude lambar karét, strips karét, selang karét / pipa, sarta profil karét lianna ngaliwatan kapang bentuk husus.

    Suri tauladan jang pilihan:

    Jenis sarta Spesifikasina. XJ-65 XJ-85 XJ-115 XJ-150 XJ-200 XJ-250
    Screw dia. (Mm) 65 85 115 150 200 250
    L rasio / D 4 4,8 4,8 4.4 4.4 4.5
    Screw speed rotational (r / mnt) 20.27
    35.47
    27.40
    53.72
    20 ~ 60 27 ~ 81 22,4 ~ 67,2 19,7 ~ 59,1
    kakuatan motor (kw) 7,5 17 30 15,3 ~ 55 33,3 ~ 100 33,3 ~ 100
    Gemblengna dimension L × W × H (mm) 1600 × 675 × 1053 2050 × 735 × 1275 2770 × 665 × 1300 3585 × 814 × 1470 4549 × 1140 × 1750 4950 × 1150 × 1483
    Kapasitas (kg / h) 50 ~ 80 62 ~ 270 100 ~ 350 800 1500 ~ 2200 3500
    Total beurat (t) 1,5 2.6 3.3 4.5 7,21 9

    Lamun perlu model sejen, atawa mibanda syarat sejen, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring. Simkuring oge ngaropea mesin keur Konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !