Buah jeung sayur beberesih motong Drying Mesin - Cina Qingdao mesin Steady

Buah jeung sayur beberesih motong Drying Mesin

Pondok Description:

Buah jeung sayur beberesih motong Drying Mesin geus nyerep dina ngolah sayur canggih konsép lega dunya, digabungkeun jeung paling Cina kota domestik sayur jeung / atawa produksi processing buah. Urang dimekarkeun sakabeh garis tina alat-alat sayur processing buah. Téknologi Alat anu dewasa. Sayuran anu cleaned, ngangkat, motong sayuran, disinfected, lemes, sarta sanggeus nguji rigorous, maranéhna balik kana pasar nyicingan di bungkusan leutik, sarta balik ka pasar kantin di Pac badag ...


  • FOB Harga: US $ 7000-45000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Buah jeung sayur beberesih motong Drying Mesin geus nyerep dina ngolah sayur canggih konsép lega dunya, digabungkeun jeung paling Cina kota domestik sayur jeung / atawa produksi processing buah. Urang dimekarkeun sakabeh garis tina alat-alat sayur processing buah.

    Téknologi Alat anu dewasa.

    Sayuran anu cleaned, ngangkat, motong sayuran, disinfected, lemes, sarta sanggeus nguji rigorous, maranéhna balik kana pasar nyicingan di bungkusan leutik, sarta balik ka pasar kantin di bungkusan badag.

    Saatos processing, anu sayur jeung bungbuahan anu mibanda fitur tina bersih, kasehatan, merenah jeung aman jeung sajabana

    Garis produksi bisa dipaké pikeun ngolah: kol, sayuran, kembang engkol, apu, wortel, supa, peppers héjo, kentang, terong, kacang héjo, kacang jeung sayuran séjén.

    mesin dijieunna tina kualitas luhur SUS304 stainless steel, dina garis kalawan standar industri pangan nasional, garis produksi adopts gelembung roll / scrub / téhnologi semprot cai kana cleam sayur jeung bungbuahan ka extent pangbadagna.

    Mesin di jalur, jangkungna aya adjustable kucara nyaluyukeun kabayang casters / floor, gas pompa oksigén, ku kituna cai pinuh ku gelembung kasampak kawas pindang. The geter ti gelembung ngahasilkeun

    ultrasound, jadi sayur jeung bungbuahan bisa meunangkeun ngaliwatan bersih kalayan menyakiti sorangan.

    garis Disinfection: waktos disinfection bisa dirancang tur nyetel nurutkeun syarat jéntré konsumén '. Ngaliwatan semprot na cai mandi, nyieun sayur jeung bungbuahan minuhan standar ékspor.

    Sprinkler / semprot garis: kadua bersih sanggeus disinfection nu, simpen cai keur semprot cai.

    garis Drying; Produk meunang hiji drying gancang, pikeun nyegah polusi kadua sanggeus disinfection.

    Numutkeun syarat pamaké 'pikeun nambahkeun ozon sterilization, semprot tekanan tinggi na sikat keur mindahkeun impurity / Rupa-rupa.

    Lamun pamakéan sakumaha beberesih desalination, tiasa nganggo sababaraha mesin set ngubaran rupa béda sayur jeung bungbuahan.

    sayur-buahan-processing-garis

     

    jagung-processing-garis titimangsa garis processing lada-processing-garis


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !