Dahareun otomatis Frying Mesin - Cina Qingdao mesin Steady

Mesin dahareun otomatis Frying

Pondok Description:

Food Automatic Frying Machine,the main body adopts SUS304 stainless steel. The machine adopts revolution and rotation simultaneous stirring to ensure the quality uniformity of the food frying. The system adopts frequency speed control to prevent food from adhesion. The frying machine adopts automatic discharge system, reducing labor intensity, and ensures the food been fried same long time, so the food fry quality is very good.  


  • FOB Harga: US $ 2000-10000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dahareun otomatis Frying Mesin, awak utama adopts SUS304 stainless steel. Mesin adopts revolusi sarta rotasi simultaneous aduk pikeun mastikeun nu uniformity kualitas sahiji frying dahareun. Sistim nu adopts kontrol speed frékuénsi pikeun nyegah kadaharan ti adhesion. The frying mesin adopts Sistim ngurangan otomatis, ngurangan inténsitas kuli, jeung ensures dahareun geus digoréng lila sarua, jadi nu ngagoreng dahareun

    Kualitas anu pohara alus.

    dahareun-frying-pot-mesin

    full-otomatis-frying-produksi-garis

     

    -Suhu-ngagoreng low-garing-mesin


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !