FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami anu ngarobih gumantung suplai jeung faktor pasar sejenna matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus perusahaan ngahubungan ngémbarkeun salajengna.

Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

Sumuhun, tapi pikeun produk mesin urang. Ngan hiji set téh Ok. Beuki ka hadé.

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

Sumuhun, urang gaduh tim ngembang kuat. Produk bisa dijieun nurutkeun kahayang anjeun.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup Sértipikat of Analisis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun.

What is the nuju waktu average?

Keur sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun ngahasilkeun massa, anu waktos kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit. The kali kalungguhan jadi éféktif nalika (1) kami geus narima titipan anjeun, sarta (2) urang kudu persetujuan final anjeun produk Anjeun. Mun urang kalungguhan kali ulah digawekeun ku deadline anjeun, mangga balik leuwih sasuai ka nu Anjeun sareng diobral Anjeun. Dina sagala perkara urang cobaan pikeun nampung kaperluan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeunana.

Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa nyieun mayar kana rekening bank kami bu TT (Telegraph Transfer), Western Union atawa PayPal:
deposit 30% sateuacanna, 70% kasaimbangan saméméh pangiriman.

Sarta kami ogé nampa L / C mayar.

What is the jaminan produk?

Urang jaminan bahan jeung workmanship urang. komitmen urang téh keur kapuasan anjeun kalayan produk urang. Dina jaminan atawa henteu, éta téh budaya parusahaan urang pikeun alamat na ngabéréskeun sagala isu customer mun kapuasan dulur urang. Pikeun produk mesin urang, ilaharna dina waktu jaminan anu 13 bulan ti tanggal kiriman. Sarta lifelong jasa rojongan teknis.

Anjeun ngajamin pangiriman aman tur aman produk?

Sumuhun, urang salawasna make kemasan ékspor kualitas luhur. The barang dibeuli dibere beban wadahna sakabeh, urang gé muka mesin langsung kana wadahna, ogé ditangtayungan tur dibereskeun dina wadah.

Mun mesin dibeuli teu meunang ka beban wadahna pinuh, urang gé mertimbangkeun make husus ékspor pakét-fumigation kotak kai bébas bakal Usuk basa.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Pikeun produk leutik nganyatakeun normalna mah paling quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku seafreight ngarupakeun solusi pangalusna pikeun jumlahna badag. Persis ongkos angkutan barang urang ukur tiasa masihan anjeun lamun urang terang wincik jumlah, beurat na jalan.

Pikeun produk mesin urang, ngan ngabejaan urang kumaha cara pengiriman barang rék, upami seafreight, ngabejaan urang rék FOB, CNF, atawa CIF, teras urang tiasa cutatan nu sasuai.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !