Listrik atawa Kukus Panas Hot Air Food Drying Mesin - Cina Qingdao mesin Steady

Listrik atawa uap Panas Hot Air Food Drying Mesin

Pondok Description:

Listrik atawa uap Panas Hot Air Food Drying Mesin téh hususna cocog pikeun karya drying produk kadaharan daging sanggeus sterilization suhu luhur, produk sayur, produk pakét plastik leutik atawa produk pakét vakum. dahareun ieu disimpen dina layar baja sabuk steel (nu dijieun ku cara 12-60 bolong net stainless steel), beubeur layar ieu pindah mudik sarta balik dina kotak drying. Metodeu pemanasan utama pemanasan listrik, pemanasan uap na panas hawa panas. Hawa panas bisa balik ...


  • FOB Harga: US $ 25000-60000
  • Mnt. Urutan kuantitas: Hiji Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Listrik atawa uap Panas Hot Air Food Drying Mesin téh hususna cocog pikeun karya drying produk kadaharan daging sanggeus sterilization suhu luhur, produk sayur, produk pakét plastik leutik atawa produk pakét vakum.

    dahareun ieu disimpen dina layar baja sabuk steel (nu dijieun ku cara 12-60 bolong net stainless steel), beubeur layar ieu pindah mudik sarta balik dina kotak drying. Metodeu pemanasan utama pemanasan listrik, pemanasan uap na panas hawa panas. Hawa panas bisa ngaliwatan sela pangan, uap lemes kaluar tina liang Uap haseup. Kotak drying téh diwangun ku sababaraha bagian, lamun rék nyimpen spasi, sésa pemanasan bisa dijieun salaku multi jenis lapisan. Kisaran panjangna téh 6-40m, lebar éféktif mangrupa 0.6-3m.

    dahareun-drying-produksi-garis

    dahareun-pakét-cuci-drying-mesin

    tiis-angin-niupan-drying-mesinEndog-produk-produksi-garis


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !