Tentang Kami

cdswefsefvx

Qingdao Steady mesin Co., Ltd dijieun dina taun 1997. Sanggeus ampir 20 taun ngembangkeun kontinyu, parusahaan geus dimekarkeun jadi grup parusahaan ngarah komprehensif dina widang mesin palastik karét sarta médan mesin tékstil. parusahaan boga tim design kelas munggaran nu ensures mesin parusahaan aya dina posisi paling canggih di Cina, sababaraha mesin ngajaga posisi sateuacanna di sakabeh dunya. parusahaan boga sagala jinis precision tinggi alat ngolah pikeun leuwih ti 200 susunan. 

Sagemblengna urang gaduh lima pabrik di Cina daratan, kalayan total leuwih ti tilu ratus mechanistes ogé dilatih jeung pagawe. 

Simkuring boga staf husus QC di unggal workshop, Samentara di unggal proses produksi, unggal worker nyaeta QC kana hambalan gawé tukang-Na. Simkuring boga staf produksi paling stabil sarta profésional. Éta téh kabéh mumpuni dina pos maranéhanana. 

Simkuring gaduh tim ékspor paling profésional. Éta mah sakadar terang basa deungeun sarta prosedur dagang asing kacida alusna, tapi maranéhna ogé nyaho mesin kacida alusna, maranéhna terang industri kacida alusna.

Pondokna, parusahaan urang boga sajarah, boga tim luhur design tingkat, pagawe ogé dilatih, sarta insinyur kawas paling tim jualan dedicated.

Qingdao Steady mesin Co., Ltd meunang Kinérja na ku observasi kontrak jeung ngajaga janji ngaliwatan nyadiakeun mesin kualitas alus teuing, tur jasa ékspor profésional pangalusna sarta sanggeus layanan diobral. mesin parusahaan anu lega diékspor ka sakuliah dunya.

Urang tulus keukeuh pageuh cooperate jeung konsumén global anu museurkeun mesin kualitas luhur urang.

Wilujeng sumping di Qingdao Steady mesin Co., Ltd.

 

z1 (1)
z1 (2)
z1 (3)

WhatsApp Online Chat !