• professional
  • advande-machining01
  • loading
  • photos1

Gawé Lingkungan Témbongkeun

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

ngeunaan Company

Qingdao Steady mesin Co., Ltd dijieun dina taun 1997. Sanggeus ampir 20 taun ngembangkeun kontinyu, parusahaan geus dimekarkeun jadi grup parusahaan ngarah komprehensif dina widang mesin palastik karét sarta médan mesin tékstil. parusahaan boga tim design kelas munggaran nu ensures mesin parusahaan aya dina posisi paling canggih di Cina, sababaraha mesin ngajaga posisi sateuacanna di sakabeh dunya. parusahaan boga sagala jinis precision tinggi alat ngolah pikeun leuwih ti 200 susunan.

kontak Us

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.