MACHINE autoklavë

MACHINE autoklavë

makinë autoclave është një enë nën presion të lartë të cilat mund të përdoren për të kuruar produkte të gomës, për të trajtuar produktet e drurit, dhe të bëj shterp produkteve ushqimore.

WhatsApp Online Chat !