Lajme

 • Global Truck Coatings Industry Research Report, Growth Trends and Competitive Analysis 2018-2025

  In the recently published report, QY Research has provided a unique insight into the global Truck Coatings market for the forecasted period of 7-years (2019-2025). The report has covered the significant aspects that are contributing the growth of the global Truck Coatings market. The primary obje...
  Lexo më shumë
 • 2018 China zhvillimi makineri gome

  Që nga bottoming jashtë në vitin 2016, industria e Kinës makineri gome vazhduar të përmirësohet në vitin 2017, me një rritje dyshifrore në të ardhurat e shitjes, një rritje të konsiderueshme në të ardhurat e eksportit, dhe një rritje të konsiderueshme në rentabilitetin e korporatave. Sipas të brendshëm të industrisë, e brendshme dhe parat ...
  Lexo më shumë
 • China zhvillimi makineri e ushqimit

  Ushqim Makineri Rrjeti Kina ka rekomanduar kujdes pikat kryesore të industrisë së makinerive ushqimore sot për të lehtësuar Brendshëm Industrisë për të kuptuar zhvillimin e industrisë dhe pikat e nxehta sociale, dhe për të shqyrtuar disa mundësi të biznesit. Ushqim Makineri 10 gusht Industria Hot Spotlight ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !