• professional
  • advande-machining01
  • loading
  • photos1

Puna Mjedisi Display

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të Formacionet produktit
që pikërisht përshtatet për aplikacione të ndryshme dhe mjediset operative.

Rreth kompanisë

Qingdao Steady Machinery Co, Ltd, është themeluar në vitin 1997. Pas gati 20 viteve të zhvillimit të vazhdueshëm, kompania ka zhvilluar në një grup gjithëpërfshirës kompani udhëheqëse në fushën makinë plastike gome dhe fushën e tekstilit makinë. Kompania ka parë ekipin e klasit të projektimit që siguron makinën e kompanisë është në pozitë më të avancuar në Kinë, disa makina mban pozitën e avancuar në të gjithë botën. Kompania ka të gjitha llojet saktësi të lartë të përpunimit të pajisjeve për më shumë se 200 grupe.

Contact Us

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.