Отпад гуми за рециклирање и Акција за повлекување на гума Фабрика

Отпад гуми за рециклирање и Акција за повлекување на гума Фабрика

растенијата својата бил гумата е да се користи за правење на гума во прав или рекултивираните гума.

WhatsApp Online Chat !