автоклав мАШИНА

автоклав мАШИНА

Автоклав машина е сад висок притисок, кој може да се користи за лекување на гумени производи, за лекување на производи од дрво, и да се стерилизираат прехранбени производи.

12Следна> >> Страна 1/2
WhatsApp Online Chat !