Kayu kayu anticorrosive Perawatan Tank - China Qingdao Machinery Steady

Kayu kayu anticorrosive Perawatan Tank

Short Description:

Product Application Wood is a kinds of biological organisms, it has good characteristics, is a more like the green natural products, but the wood is very easy to suffer from termites and other damage and lose commercial value. However, the special anti-corrosion preservation treatment of wood can make up for this defect, and prolong the service of the wood.  In a closed environment, certain concentration of corrosion resistance, fire resistance, dyeing liquid after vacuum, high pressure, ...


  • Potongan: US $ 12000-40000
  • Min. Supaya Quantity: One Set
  • Sumber Kabisan: 10 Sets per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Aplikasi Product

    Kayu iku jinis organisme biologi, iku nduweni ciri apik, iku luwih kaya produk alam ijo, nanging kayu gampang banget nandhang saka rayap lan karusakan liyane lan kelangan nilai komersial. Nanging, khusus anti-karat perawatan pengawetan kayu bisa nggawe serep kanggo kekurangan iki, lan ndawakake layanan saka kayu. 

    Ing lingkungan Ana, konsentrasi tartamtu saka resistance karat, resistance geni, dyeing Cairan sawise vakum, dhuwur meksa, frekuensi, meksa frekuensi menyang kayu interior sel, mangkono efek saka anti-karat, mildew, moth, anti rayap lan retardant semangat, dyeing etc. 

    Kayu tank perawatan anticorrosive punika perawatan bumbu kayu, iku proses sing paling kritis ing dering, perusahaan miturut Processing kayu domestik lan nggunakake. Produksi specification beda kayu tank bumbu, kabeh-babak, telung dimensi ketemu dikarepake customer kanggo macem-macem anti-karat. 

    Kualitas kayu impregnation pengawetan tan k  wis desain kompak lan cukup struktural, prasaja operasi, fungsi majeng, versatility kuwat, kapasitas Processing kayu, pilihan peralatan, wektu apa tambahan wis dijupuk, efficiency dhuwur, ulang kimia, biaya produksi kurang, lan ora ngregedi lingkungan. 

    SPESIFIKASI
    VOLUME (m³)
    SINGLE TIME nambani VOLUME (m³)
    Meksa (kg / ㎡)
    vakum jurusan
    DN1000 * 8000MM
    6,8
    3.6
    16
    0.098MPA
    DN1200 * 8000MM
    9,6
    5.6
    16
    0.098MPA
    DN1400 * 8000MM
    13,1
    7.2
    16
    0.098MPA
    DN1500 * 8000MM
    15,6
    8.6
    16
    0.098MPA
    DN1600 * 8000MM
    17
    10.2
    16
    0.098MPA
    DN1800 * 8000MM
    21,6
    15
    16
    0.098MPA
    DN2000 * 8000MM
    27
    17
    16
    0.098MPA
    DN2400 * 8000MM
    40
    25
    16
    0.098MPA

    kayu-anticorrosive-tank kayu-anticorrosive-tank2 kayu-masak-tank kayu-masak-tank1 kayu-impregnation-tank kayu-impregnation-tank1 kayu-perubahan-tank2


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !