Bath Water Kayak susu Pasterization Machine - China Qingdao Steady Machinery

Bath Water Kayak susu Pasterization Machine

Short Description:

Mesin pasterization adus banyu digawe saka high quality SUS304 steel.The stainless steel bolong sabuk punika kekuatan dhuwur lan kelenturan kurang, ora gampang kanggo deform lan gampang pangopènan. Ing suhu lan kacepetan luwes miturut sarat teknologi produksi. Mesin mlaku iku lancar. produksi pasterization iki ora mung meningkat efficiency sterilization nanging uga ditanggulangi masalah sterilization pepak lan ora rata kang disebabake tingkat otomatis kurang. Prodhuk ...


  • Potongan: US $ 20000-50000
  • Min. Supaya Quantity: One Set
  • Sumber Kabisan: 20 Sets per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Sing perlu banyu mesin pasterization digawe saka high quality SUS304 steel.The stainless steel bolong sabuk punika kekuatan dhuwur lan kelenturan kurang, ora gampang kanggo deform lan gampang pangopènan. Ing suhu lan kacepetan luwes miturut sarat teknologi produksi. Mesin mlaku iku lancar.

    produksi pasterization iki ora mung meningkat efficiency sterilization nanging uga ditanggulangi masalah sterilization pepak lan ora rata kang disebabake tingkat otomatis kurang.

    Ing baris produksi adopts teknologi pasterization. Ditrapake kanggo sayuran pickled, produk daging-suhu kurang, soy produk kacang buncis biasa, sele lan pangan lan wedang-suhu kurang sterilization.

    Yen pelanggan pengin langsung packing produk, kita bisa nyambung baris pangatusan resik online kanggo iku.

    Water-bath-pasterization

    Water-semprotan-pasterization

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !