Sayur-sayuran lan woh mesin cuci - China Qingdao Machinery Steady

Sayur-sayuran lan woh mesin cuci

Short Description:

Sayur-sayuran lan woh mesin cuci awak utama digawe saka high quality SUS304 stainless steel. mesin ketemu kaca standar pangan nasional. Kemampuan mesin ngumbah amba, lan kualitas ngumbah apik nalika tanpa karusakan kanggo bahan baku. We kudu macem-macem jinis mesin kanggo nepaki kabutuhan ngumbah woh-wohan alus lan sayuran, materi pangan najis dhuwur, produk ngumbah hard. mesin bisa digunakake karo mesin ngumbah sieve sabuk lan bolong mesin ngumbah sabuk bebarengan kanggo ...


  • Potongan: US $ 6000-30000
  • Min. Supaya Quantity: One Set
  • Sumber Kabisan: 20 Sets per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Sayur-sayuran lan woh mesin cuci awak utama digawe saka high quality SUS304 stainless steel. mesin ketemu kaca standar pangan nasional.

    Kemampuan mesin ngumbah amba, lan kualitas ngumbah apik nalika tanpa karusakan kanggo bahan baku.

    We kudu macem-macem jinis mesin kanggo nepaki kabutuhan ngumbah woh-wohan alus lan sayuran, materi pangan najis dhuwur, produk ngumbah hard. mesin bisa digunakake karo mesin ngumbah sieve sabuk lan mesin ngumbah bolong sabuk bebarengan kanggo njaluk kualitas ngumbah.

    sayur-sayuran-washer3 sayur-sayuran-washer4 sayur-sayuran-washer5 sayur-sayuran-washer6 sayur-sayuran-washer7

     

    sayur-sayuran-washer8


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !