Telung pot Podo Koleksi Food Processing Retort Machine - China Qingdao Machinery Steady

Telung pot Podo Koleksi Food Processing Retort Machine

Short Description:

Tambahan saka telung pot jinis podo mesin Processing pangan retort: ​​suhu wiwitan High, amarga banyu sterilization wis preheated. Dadi wektu sterilization cendhak, kualitas produk uga dilindhungi. Two komplong wis sterilized ing wektu sing padha, nyimpen uap lan shorten wektu sterilization. Iku becik ing paket fleksibel, paket gedhe, seng nembus panas iku cepet, efek sterilization apik. saving sterilize ulang banyu, nyimpen uap. Panas di ...


  • Potongan: US $ 10000-45000
  • Min. Supaya Quantity: One Set
  • Sumber Kabisan: 20 Sets per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C c
  • Detail produk

    Tags Product

    Tambahan saka telung pot jinis podo mesin Processing pangan retort:

    suhu dhuwur wiwitan, amarga banyu sterilization wis preheated. Dadi wektu sterilization cendhak, kualitas produk uga dilindhungi.

    Two komplong wis sterilized ing wektu sing padha, nyimpen uap lan shorten wektu sterilization.

    Iku becik ing paket fleksibel, paket gedhe, seng nembus panas iku cepet, efek sterilization apik.

    saving sterilize ulang banyu, nyimpen uap.

    distribusi Kalor evenness, kualitas produk gampang kanggo ngontrol.

    telung pot-retort-mesin-paramèter

    pindho lapisan-pot-paramèter

    loro-parallet-pot-sterilizer-paramèter


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !