Karet Material Raw Cutting Machine - China Qingdao Machinery Steady

Karet Raw Material Cutting Machine

Short Description:

Description Product Dianggo Karet mesin nglereni mentahan materi iku salah siji saka peralatan paling digunakake ing bahan baku processing.It utamané dipigunakaké kanggo Cut karet alam, karet sintetik, lan bahan plastik menyang cilik bêsik, kang gawe marem requirement. Uga, iku cocok kanggo diinstal cedhak mixer karet. fitur struktur mesin nglereni karet Iki struktur prasaja, desain cukup lan operasi trep. Punika utamané kapérang saka nglereni piso, pigura, silinder, lomba samubarang kang angel mentahan ...


  • Potongan: US $ 3200-6000
  • Min. Supaya Quantity: One Set
  • Sumber Kabisan: 20 Sets per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

     Dianggo

    Karet mesin nglereni mentahan materi iku salah siji saka peralatan paling digunakake ing bahan baku processing.It utamané dipigunakaké kanggo Cut karet alam, karet sintetik, lan bahan plastik menyang cilik bêsik, kang gawe marem requirement. Uga, iku cocok kanggo diinstal cedhak mixer karet.

    fitur struktur

    mesin nglereni karet iki struktur prasaja, desain cukup lan operasi trep. Punika utamané kapérang saka piso nglereni, pigura, silinder, lomba karet mentah lan system.It hydraulic adopts kontrol tutup unloading kanggo nyimpen energi ing.

    Mat pangayoman timbal wis diinstal ing piso kanggo nglereni nglindhungi pinggiran nglereni knife.When apa, sijine karet mentah ing piso nglereni lan Cut iku menyang cilik bêsik cocok kanggo karet nyawiji dening Presser saka silinder lenga hydraulic.

    paramèter Technical

    model

    XQL-80

    XQL-125

    XQL-160

    XQL-240

    XQL-400D

    XQL-50W

    Jembar (mm)

    660

    760mm

    1500

    860

    860

    660

    Stroke (mm)

    660

    660

    1100

    660

    660

    300

    jumlahe cutter

    1

    1

    1

    2

    2

    1

    meksa silinder Oil (KN)

    80

    125

    160

    240

    400

    50

    wektu karet travel nglereni (S)

    14-18

    16-18

    14-18

    16-20

    16-20

    8-10

    daya Motor (KW)

    5.5

    5.5

    7.5

    11

    15.

    4

    Sakabèhé dimensi (L * W H *)

    1800 * 500 * 2150

    1800 * 500

    * 2150

    2840 * 500

    * 3050

    2000 × 700

    x2400

    2000 × 700

    x2400

    1600 * 1000 *

    1300

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !