Rubber Products Vulcanizing Tank - China Qingdao Machinery Steady

Products Karet Vulcanizing Tank

Short Description:

Product Aplikasi Karet tank produk vulcanizing utamané dipigunakaké kanggo ngruwat produk karet vulkanisasi. Produk karet bisa kabel karet, sepatu karet, selang karet, roller karet, tape, sabuk karet, stopper banyu karet, bal karet, lining karet, retread ban lawas, desulphurization karet direklamasi lan SBR Stamping resin; anti-karat, perawatan impregnation anti-ewah-ewahan bentuk, pangan lan obat-obatan tradisional Cina kanggo ngilangke (matèni) bakteri, tenunan, mane, soc ...


  • Potongan: US $ 7000-40000
  • Min. Supaya Quantity: One Set
  • Sumber Kabisan: 10 Sets per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Aplikasi Product

    produk karet tank vulcanizing utamané dipigunakaké kanggo ngruwat produk karet vulkanisasi. Produk karet bisa kabel karet, sepatu karet, selang karet, roller karet, tape, sabuk karet, stopper banyu karet, bal karet, lining karet, retread ban lawas, desulphurization karet direklamasi lan SBR Stamping resin; anti-karat, perawatan impregnation anti-ewah-ewahan bentuk, pangan lan obat-obatan tradisional Cina kanggo ngilangke (matèni) bakteri, tenunan, mane, kasut dobel panas, amba pangurbanan lan perubahan balung-dhuwur meksa, degreasing, hidrolisis macem-macem wulu, produk aluminium oksidasi. Uga digunakake kanggo bahan karbon, bahan asbes gesekan, gypsum lan produk, lan bahan autoclave, masak, dipping, pangatusan. Kapindho bagéan saka konsep desain tabung karet vulcanizing tank. 1, Karet vulcanizer alam manungsa! (Nang endi wae gathekan, nggambarake wong-oriented desain) 2, keamanan! (Miturut: GB150-2011 "standar Manufaktur prau meksa", ISO9001: sistem sertifikat 2008 kualitas, desain sertifikat HACCP keamanan pangan, Pabrik) 3, The vulcanizer karet iku dipercaya! (Pilihan saka bagean account donya-kesuwur,) 4, The vulcanizer karet iku saving! (Mundhut suhu, listrik, teken online, konsumsi wektu papat cukup, karo Optimization) 5, Karet Vulcanizer katon ayu, novel, kompak, prasaja! Saprateloné tabung karet desain tank vulcanizing, basis Manufaktur Products déné karo "peraturan kapasitas" lan GB150-98, GB151-98 acceptance Manufaktur standar, informasi babar pisan nasional lan integritas dokumentasi technical.

    Fitur utama

    Paramèter Technical vulcanizing tank tabung karet.
    Project Description
    Ngruwat tank diameteripun / dawa tabung / kapasitas kebak 1500 mm / 3000mm / 5.3m3
    Design meksa 1.0Mpa
    Meksa digunakake maksimum 0.8Mpa
    Ing suhu operasi maksimum 180 ℃
    Total diinstal daya saka babagan 64KW
    voltase Power supply 380V
    pot awak Q345 materi
    kekandelan tembok saka tank awak 12mm
    Volume 4200 * 1700 * 2000
    Bobot watara 3 ton
    Section 6 Ngruwat tank fasilitas topografi (-diduweni panganggo)
    model Content
    Air kompresor exhalation: 0.6m3 / min
    Section 7: Ciri tank vulkanisasi
    ◆ kontrol otomatis electrical ,
    ◆ elektronik, mechanical pindho pangayoman liwat-voltase.
    ◆ mechanical chain safety.
    ◆ elektronik koreksi suhu soko.
    ◆ liwat-suhu pangayoman otomatis elektronik.
    ◆ suhu anomali weker.
    ◆ kontrol meksa kontak electrical
    ◆ otomatis uap Pethel silencer.
    ◆ prabédan suhu antarane nilai saka pot (distribusi panas) ± 0,5 ℃.
    ◆ kontrol suhu Intelligent, kontrol suhu akurasi ing ± 0,5 ℃.
    Produk karet, kayata karet, vulkanisasi direklamasi karet desulfurization, SBR plastik Stamping; pring carbonization degreasing, karet, karet, karet, karet, geni Wood, moth, anti-karat, anti-ewah-ewahan bentuk impregnation, pangan lan Tiongkok tertutup mati (matèni) bakteri.

    karet-vulcanizing-tank-loading-wadhah


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !