Karet granule pelet Extruder Line - China Qingdao Machinery Steady

Karet granule pelet Extruder Line

Short Description:

Aplikasi: Karet pelet granule extruder digunakake kanggo nggawe granules karet / utawa disebut pelet. Ing baris pelet karet extruder kasusun saka: Banbury kneader kanggo nyawiji karet utawa bahan plastik, conveyor angkat kanggo otomatis transportasi material menyang hopper saka extruder karet, ing extruder karet banjur ngapus pelet / guanule metu liwat lengkap die saka bolongan minangka saben diameteripun Wanted.


  • Potongan: US $ 110000-125000
  • Min. Supaya Quantity: One Set
  • Sumber Kabisan: 20 Sets per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    aplikasi:

    Karet pelet granule extruder digunakake kanggo nggawe granules karet / utawa disebut pelet.

    Ing baris pelet karet extruder kasusun saka: Banbury kneader kanggo nyawiji karet utawa bahan plastik, conveyor angkat kanggo otomatis transportasi material menyang hopper saka extruder karet, ing extruder karet banjur ngapus pelet / guanule metu liwat lengkap die saka bolongan minangka saben diameteripun Wanted.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !