Karet Conveyor Pinggang Vulcanizers Welding Machine - China Qingdao Machinery Steady

Machine karet Conveyor Pinggang Vulcanizers Welding

Short Description:

Aplikasi: fungsi Karet Conveyor Belt Hot Penyambungan Joint Machine iku kanggo kanvas inti, nilon inti, lan baja inti conveyor sabuk vulcanizing pamotongan. Iku uga wis digunakake kanggo anti-karat sabuk karet, karet sabuk vulcanizing pamotongan panas-resisting. mesin iki digunakake digunakake ing kothak ngisor iki: Metallurgy, tambang, stasiun daya, bandar, bahan bangunan lan kimia, etc. mesin Bintang minangka volume cilik, bobot cahya, gampang nindakake, trep lan aman kanggo operate. Iku pow ...


  • FOB: US $ 5500-30000
  • Min. Supaya Quantity: One Set
  • Sumber Kabisan: 50 Sets per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    aplikasi:

    fungsi Karet Conveyor Belt Hot Penyambungan Joint Machine iku kanggo kanvas inti, nilon inti, lan baja inti conveyor sabuk vulcanizing pamotongan. Iku uga wis digunakake kanggo anti-karat sabuk karet, karet sabuk vulcanizing pamotongan panas-resisting. mesin iki digunakake digunakake ing kothak ngisor iki: Metallurgy, tambang, stasiun daya, bandar, bahan bangunan lan kimia, etc.

    mesin Bintang minangka volume cilik, bobot cahya, gampang nindakake, trep lan aman kanggo operate. Iku powered by telung phase 380V listrik. Ing suhu saka piring panas malah. sistem sumber banyu Nyedhiyani malah meksa (0-2.0Mpa). mesin dilengkapi karo kothak kontrol bobot cahya otomatis listrik, kang disambungake karo pigura utama dening kabeh-ing-siji plug lan multi-inti kabel.

    Kualitas conveyor sabuk pamotongan langsung mengaruhi conveyor sabuk nyambungake kekuatan, lan urip layanan. Utamané kanggo saiki dhuwur nuntut dawa kadohan, kekuatan dhuwur transportasi conveyor sabuk. Dadi seri ZLJ banyu panas elektrik cooling mesin conveyor sabuk pamotongan iku sawijining peralatan tambahan indispensable ing karet conveyor mesin transportasi sabuk.

    model-kanggo-pilihan

    Mangga marang kula jembaré karet sabuk, lan apa pamotongan dawa pengin. Supaya kita bisa ngatur mesin kanggo sampeyan.

    Ngisor Gambar punika mesin wis dianggo ing karya.

    peserta-karya

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !