Pin Barrel Cold Feed Karet Extruder Mesin - China Qingdao Machinery Steady

Pin Barrel Cold Feed Machine Karet Extruder

Short Description:

PIN-tong minyak COLD FEED KARET EXTRUDER 1 Beda kepala extrusion sing Applied kanggo ngapus macem-macem setengah rampung products.Available karet ing sirah Lurus, sirah Tapak, sirah Cross, sirah Strip Extrusion lan sirah strainer. 2 laras iki dumadi saka sawetara zona. Ing zong dipakani, slot spiral bisa karo nggulung sisih kanggo nambah dipakani kemampuan. Ing plastication lan extrusion zona, nomer beda lencana tong minyak fitted.The iku struktur logam dual lan bosen circumferenti ...


  • Potongan: US $ 15000-80000
  • Min. Supaya Quantity: One Set
  • Sumber Kabisan: 20 Sets per Month
  • Port: Qingdao, CNF, CIF uga ditampa
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    PIN-tong minyak COLD FEED KARET EXTRUDER

    1 Beda kepala extrusion sing Applied kanggo ngapus macem-macem setengah rampung products.Available karet ing sirah Lurus, sirah Tapak, sirah Cross, sirah Strip Extrusion lan sirah strainer.

    2 laras iki dumadi saka sawetara zona. Ing zong dipakani, slot spiral bisa karo nggulung sisih kanggo nambah dipakani kemampuan. Ing plastication lan extrusion zona, nomer beda lencana tong minyak fitted.The iku struktur logam dual lan bosen circumferentially.
    3 Ing materi meneng adopts 38CrMOALA logam campuran baja, sawise ngilangi lan tempering, mbentuk, nurut kwalitase, tliti mecah, lumahing nitriding semprotan bimetal, polishing, etc., karo fitur saka dhuwur tliti, karat dhuwur nyegah, nyandhang dhuwur tahan. Gesang layanan meneng iku pindho ingkang dipun danguaken.

    materi: 38CrMOALA

    Degree emosi : HB240 ° ~ 280 °

    Nitriding atose : HV850 ° ~ 1000 °

    Nitriding Deepness : 0.45 ~ 0.7mm

    Nitriding brittleness : ≤Grade Ⅱ

    Lumahing roughness : Ra0.4

    Meneng Straightness : 0.015mm

    Hard Chrome Plating sawise Nitriding : ≥900HV

    Chrome kekandelan : 0,05 ~ 0.10mm

    Wesi loro-phase : HRC56 ° ~ 65 ° ( nikel-basa alloy )

    Alloy Deepness : 1.5 ~ 2.0mm

    4 Gir ing Reducer sing digawe saka logam campuran baja, ing untu sing banget hard.

    Gearbox karo batang output kothong kanggo meneng cooling sanadyan Rotary Joint.
    5 Heating lan sistem cooling: mesin ingkang ndamel benter die (jamur suhu controler).
    6 Speed Constant utawa Variabel kacepetan drive minangka saben requirement tartamtu.

    Motor: frekuensi kontrol kacepetan motor utawa DC motor.
    7 Ing kaluwihan saka mesin kalebu asil plastication luwih, kemampuan extrusion luwih, suhu ngisor saka karet metu lan digunakake Gamelan, operasi gampang lan pangopènan.
    8 Iku digunaaké ing extruding selang karet, tabung karet, sheet karet, liner utama, asu laut, kabel kabel, klambi ketat, ban ngidhak, tembok sisih ban, uga digunakake kanggo sumber karet kanggo ukuran tinggalané cilik.

    Paramèter Technical model utama:

    model

    item

    XJD-90 XJD-120 XJD-150 XJD-200 XJD-250
    meneng dia mm 90 120 150 200 250
    L / D rasio 12-14 12-14 16 12-18 12-18
    kacepetan Max.Screw r / min 60 55 45 33 26
    hopper mm 130 * 100 164 * 130 220 * 130 260 * 180 310 * 220
    Row qty saka pin 8 10 10 12 12
    Pin qty saka saben baris 6 6 8 10 12
    Power supply 380V / 50HZ 380V / 50HZ 380V / 50HZ 380V / 50HZ 380V / 50HZ
    Power KW 75 90 220 220-355 355-480
    Zone circulation banyu panas 4 4 4 4 4
    Total power of hot water

    panas circulation

    KW 32 32 44 48 48
    kapasitas Kg / h 250-360 600-900 1000-1500 1600-2600 ~ 3000
    sakabèhé dimensi L mm 2570 3010 4000 7250 7980
    W mm 1335 1320 1810 2100 2400
    H mm 1500 1855 1620 2035 2090
    About bobot t ~ 4.5 ~ 6 ~ 7,25 ~ 12 ~ 17

    Yen sampeyan duwe requirement khusus, please aran gratis kanggo hubungi kita. Kita uga ngatur mesin minangka saben kabutuhan khusus.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !