2018 pembangunan machinery karet China

Wiwit bottoming metu ing 2016, industri mesin karet China kang terus kanggo nambah ing 2017, karo wutah pindho digit ing revenue dodolan, Tambah substansial ing pangentukan kaca, lan Tambah pinunjul ing untung perusahaan. Miturut insiders industri, perusahaan ban domestik lan manca sing aktif nandur modal, lan dikarepake kanggo mesin karet, utamané-dhuwur tliti machinery karet cerdas, Ngapikake. Kaajab sing industri mesin karet China kang resmi bakal lumebu ing saluran munggah ing 2018.
Karet revenue dodolan mesin Enterprises 'tambah Ngartekno
Miturut statistik saka mesin karet anggota profesional saka China Kimia Equipment Association, ing 2017, 24 Enterprises machinery karet utama antarane negara ngrambah revenue dodolan 7,735 milyar yuan, Tambah 11,3%. Miturut analogi, revenue total dodolan industri mesin karet China kang ing 2017 wis samesthine kanggo nggayuh 10,65 milyar yuan, Tambah 10.9%. Iki taun Tambah-ing-taun pisanan ing revenue sales industri wiwit 2015.
Ing 2017, ing tingkat operasi sakabèhé Enterprises machinery karet China kang relatif dhuwur, lan revenue dodolan paling Enterprises tambah. Antarane 24 perusahaan nliti, ana 15 wutah sales revenue, 8 nolak, lan ndhuwur 10 bathi dodolan padha 6,54 milyar yuan, Accounting kanggo 61,4% saka total revenue dodolan, lan konsentrasi industri tambah dening 0,7%. Kuwat lan kuwat.
Ngartekno meningkat untung
Ora mung wis revenue dodolan ngrambah wutah substansial, nanging oleh-olehane industri mesin karet China kang uga wis tambah gedhé ing 2017 dibandhingake karo taun pungkasan, lan untung industri wis tambah Ngartekno.
Punika mangertos sing 24 Enterprises machinery karet sing kabeh nggawe bathi positif, lan akun Enterprises wutah MediaWiki kanggo mayoritas. Ing tartamtu, untung perusahaan machinery karet kadhaptar wis apik Ngartekno. Contone, ing 2017, perusahaan ngrambah MediaWiki saklawasé 93 yuta Yuan, nalika ing taun 2016 iku mundhut 770 yuta Yuan.
Miturut Analysts industri, pasukan nyopir MediaWiki wutah utamané Tambah ing pesenan lan asil dandan saka wates reged produk. Nanging, iku worth kang lagi nyimak sing rega bahan mentah wis wungu banget, kang wis suda MediaWiki bathi.
Ekspor saka manca tambah Ngartekno
Miturut statistik, ing 2017, ing Nilai layang ekspor 24 Enterprises machinery karet ing China ana 1,836 milyar yuan, munggah 32,3% ing taun-taun. Miturut analogi, iku kira-kira sing Nilai kaca total industri mesin karet China kang bakal tekan US $ 360 yuta ing 2017, Tambah taun-taun 20%.

Miturut Analysts industri, wutah saka pangentukan manca saka kaca utamané amarga nyatanipun bilih perusahaan ban China kang wis nanggapi menyang US "musuh pindho" lan pabrik ban diadegaké ing Amerika Serikat lan Asia Kidul-Wétan. Dikarepake machinery karet wis kawangun climax cilik. Ing saiki, semangat saka perusahaan ban China kang kanggo mbangun pabrik ing manca nagari terus kanggo ferment. Miturut statistik pambuka, luwih saka 10 proyèk ban miwiti utawa planning kanggo miwiti. Kajaba iku, ing investasi pasar ban internasional stabil, lan ana liyane investasi proyèk ban ing Continental lan Bridgestone, kang uga nyeleh madegé kanggo ekspor machinery karet ing China. industri pangajab ekspor machinery karet China kang bakal terus nambah ing 2018, lan gelar internasionalisasi bakal luwih apik.


wektu Post: Aug-24-2018
WhatsApp Online Chat !