Woh-wohan lan sayuran cuci Processing Machine Line - China Qingdao Machinery Steady

Woh-wohan lan sayuran Washing Processing Machine Line

Short Description:

Woh-wohan lan sayuran Washing Processing Machine Line wis nresep ing Processing sayur-sayuran majeng konsep sudhut donya, digabungake karo paling China kutha domestik sayur-sayuran lan / utawa produksi Processing woh. We dikembangaké kabèh baris saka peralatan sayur-sayuran Processing woh. Teknologi piranti diwasa. Sayuran sing di resiki, ngangkat, Cut sayuran, disinfected, lemes, lan sawise testing kaku, padha lunga menyang pasar penduduk cilik bendhelan, lan pindhah menyang pasar kantin in p amba ...


  • Potongan: US $ 10000-30000
  • Min. Supaya Quantity: One Set
  • Sumber Kabisan: 20 Sets per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Woh-wohan lan sayuran Washing Processing Machine Line wis nresep ing Processing sayur-sayuran majeng konsep sudhut donya, digabungake karo paling China kutha domestik sayur-sayuran lan / utawa produksi Processing woh. We dikembangaké kabèh baris saka peralatan sayur-sayuran Processing woh.

    Teknologi piranti diwasa.

    Sayuran sing di resiki, ngangkat, Cut sayuran, disinfected, lemes, lan sawise testing kaku, padha lunga menyang pasar penduduk cilik bendhelan, lan pindhah menyang pasar kantin ing paket amba.

    Sawise Processing, ing sayur-sayuran lan woh-wohan sing karo fitur saka resik, kesehatan, trep lan aman etc.

    Ing baris produksi bisa digunakake kanggo proses: Gobis, sayuran, cauliflower, Lettuce, wortel, jamur, mrico ijo, kentang, eggplant, kacang ijo, Kacang polong lan sayuran.

    mesin digawe saka high quality SUS304 stainless steel, ing baris karo standar industri pangan nasional, baris produksi adopts gelembung muter / kobongan / teknologi semprotan banyu kanggo cleam sayuran lan woh-wohan menyang ombone gedhe.

    Mesin ing baris, dhuwur luwes kanthi ngatur setir Casters / lantai, gas pump oksigen, supaya banyu kebak umpluk katon kaya nggodhok. Ing kedher saka umpluk gawé

    ultrasonik, supaya ing sayuran lan woh-wohan bisa njaluk liwat resik karo babras piyambak.

    line disinfection: wektu disinfection bisa dirancang lan nyetel miturut syarat rinci pelanggan '. Liwat semprotan lan adus banyu, nggawe sayuran lan woh-wohan ketemu kaca standar.

    Sprinkler / semprotan line: kapindho resik sawise disinfection, nyimpen banyu kanggo semprotan banyu.

    line pangatusan; Produk njaluk pangatusan cepet, kanggo nyegah polusi kapindho sawise disinfection.

    Miturut syarat kedhaftar 'kanggo nambah ozon sterilization, semprotan tekanan dhuwur lan sikat kanggo mindhah kotor / aneka.

    Nalika nggunakake minangka cleaning desalination, bisa nggunakake macem-macem mesin pesawat nambani macem-macem sayuran lan woh-wohan.

    sayur-sayuran-woh-Processing-line

     

    anggur-Processing-line ron-sayuran-Processing-line ROOT-sayuran-Processing-line


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !