FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing prices Panjenengan?

prices kita kanggo ngganti gumantung sumber lan faktor pasar liyane subyek. Kita bakal ngirim dhaftar rega dianyari sawise perusahaan hubungi kita kanggo informasi luwih.

Aja duwe jumlahe minimal order?

Ya, nanging kanggo produk mesin kita. Mung siji pesawat punika Ok. Sing luwih apik.

Bisa OEM utawa Potongan?

Ya, kita kudu tim ngembangaken kuwat. Produk bisa digawe miturut penjenengan.

Bisa sumber kaca dhokumèntasi cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani dokumentasi paling kalebu Certificates Analysis / kataatan; insurance; Asal, lan dokumen kaca ngendi dibutuhake.

Apa timbal wektu saben?

Kanggo conto, mimpin kira 7 dina. Massa produksi, mimpin 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan. Kaping timbal dadi efektif nalika (1) kita wis ditampa simpenan, lan (2) kita kudu disetujoni final kanggo produk. Yen kita timbal kaping ora bisa karo deadline panjenengan, supaya liwat syarat karo sale Panjenengan. Ing kasus kita bakal nyoba kanggo maringi leladen kabutuhan. Ing kasus paling kita bisa nglakoni.

Apa jinis cara pembayaran sampeyan setuju?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran rekening bank bu TT (Telegraph Transfer), Western Union utawa PayPal:
simpenan 30% ing advance, 70% imbangan sadurunge pangiriman.

Lan kita uga nampa L / C pembayaran.

Apa babar pisan produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita. Kita prasetya iku kanggo kepuasan karo produk kita. Ing babar pisan utawa ora, iku budaya kita perusahaan kanggo alamat lan mutusake masalah kabeh masalah customer kepuasan wong kang. Kanggo produk mesin kita, biasane ing wektu babar pisan iku 13 sasi saka tanggal pangiriman. Lan kekal layanan technical support.

Kowe njamin layang aman saka produk?

Ya, kita tansah nggunakake packaging kaca kualitas dhuwur. Ing barang dituku njaluk kanggo mbukak wadhah wutuh, kita bakal mbukak mesin langsung menyang sing, uga dilindhungi lan tetep ing sing.

Yen mesin dituku ora kanggo mbukak wadhah lengkap, kita bakal nimbang nggunakake khusus kaca paket-fumigation kayu-kayuan kothak free bakal pallet basa.

Carane bab Fees kapal?

Biaya kapal gumantung cara milih kanggo barangipun. Kanggo produk cilik nyebut biasane paling cepet nanging uga cara paling larang. Miturut seafreight solusi sing paling apik kanggo jumlah amba. Persis tarif barang kita mung bisa menehi yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.

Kanggo produk mesin kita, mung ngomong apa cara kapal sampeyan pengin, yen seafreight, marang kita pengin FOB, CNF, utawa CIF, banjur kita bisa Quote sampeyan patut.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !