Electric utawa Uap Panas Hot Air Food pangatusan Machine - China Qingdao Machinery Steady

Electric utawa uap Panas Hot Air Food pangatusan Machine

Short Description:

Electric utawa uap Panas Hot Air Food pangatusan Machine utamané cocok kanggo karya pangatusan saka produk pangan daging sawise sterilization suhu dhuwur, produk sayur-sayuran, produk paket plastik cilik utawa produk paket vakum. Panganan iki diselehake ing layar baja sabuk stainless (kang digawe dening 12-60 bolong net stainless steel), sabuk layar obah kasebut lan bali ing kothak pangatusan. Cara panas utama dadi panas listrik, panas uap lan panas air panas. Ing panas online bisa pindhah ...


  • Potongan: US $ 25000-60000
  • Min. Supaya Quantity: One Set
  • Sumber Kabisan: 20 Sets per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Electric utawa uap Panas Hot Air Food pangatusan Machine utamané cocok kanggo karya pangatusan saka produk pangan daging sawise sterilization suhu dhuwur, produk sayur-sayuran, produk paket plastik cilik utawa produk paket vakum.

    Panganan iki diselehake ing layar baja sabuk stainless (kang digawe dening 12-60 bolong net stainless steel), sabuk layar obah kasebut lan bali ing kothak pangatusan. Cara panas utama dadi panas listrik, panas uap lan panas air panas. Ing panas online bisa mbukak liwat kesenjangan pangan, uap lemes metu saka bolongan Kelembapan exhaust. Kothak pangatusan punika kasusun saka sawetara bagéan, yen pengin ngirit papan, bagéan panas bisa digawe minangka multi jinis lapisan. Ing sawetara Dawa 6-40m, jembaré efektif 0.6-3m.

    pangan-pangatusan-produksi-line

    pangan-paket-ngumbah-pangatusan-mesin

    kadhemen-angin-ndamu-pangatusan-mesinEgg-produk-produksi-line


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !