Babagan awake dhewe

cdswefsefvx

Qingdao Steady Machinery Co., Ltd ditetepake ing taun 1997. Sawise saklawasé 20 taun suwine pembangunan, perusahaan wis dikembangaké dadi grup perusahaan anjog lengkap ing lapangan mesin plastik karet lan lapangan mesin tekstil. Perusahaan wis tim desain kelas kapisan kang njamin mesin perusahaan iku ing posisi paling majeng ing China, sawetara mesin tansah posisi advance ing donya kabèh. Perusahaan wis kabeh jinis dhuwur tliti peralatan Processing kanggo luwih saka 200 set. 

Sakabehe kita duwe limang pabrik ing Tiongkok, karo total luwih saka telung atus mechanistes uga dilatih lan buruh. 

We kudu Staff khusus QC ing saben workshop, Sauntara kuwi ing saben proses produksi, saben buruh iku QC kanggo langkah karya kang pungkasan. We kudu Staff produksi paling stabil lan profesional. Wong kabèh qualified ing post sing. 

We kudu tim kaca paling profesional. Padha ora mung ngerti basa manca lan prosedur perdagangan manca banget uga, nanging padha uga ngerti mesin banget uga, padha ngerti industri banget uga.

Ing cendhak, kita perusahaan wis Sajarah, wis tim ndhuwur tingkat desain, buruh uga dilatih, lan engineer kaya paling tim dodolan darmabakti.

Qingdao Steady Machinery Co., Ltd menang fame dening ngisi kontrak lan tetep janji liwat nyediakake mesin banget kualitas, lan layanan kaca profesional paling lan sawise layanan sale. mesin perusahaan sing digunakake diekspor kanggo kabeh ndonya.

We Sincerely pengin tightly kerjo bareng karo pelanggan global sing kasengsem ing mesin kualitas dhuwur kita.

Welcome to Langkawi Steady Machinery Co., Ltd.

 

Z1 (1)
Z1 (2)
Z1 (3)

WhatsApp Online Chat !