• professional
  • advande-machining01
  • loading
  • photos1

Work Environment Tampilan

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

About Company

Qingdao Steady Machinery Co., Ltd ditetepake ing taun 1997. Sawise saklawasé 20 taun suwine pembangunan, perusahaan wis dikembangaké dadi grup perusahaan anjog lengkap ing lapangan mesin plastik karet lan lapangan mesin tekstil. Perusahaan wis tim desain kelas kapisan kang njamin mesin perusahaan iku ing posisi paling majeng ing China, sawetara mesin tansah posisi advance ing donya kabèh. Perusahaan wis kabeh jinis dhuwur tliti peralatan Processing kanggo luwih saka 200 set.

Contact Us

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.